Vakantie in eigen land

Vakantie In Eigen Land Tulpen

Heb je er wel eens over nagedacht om op vakantie te gaan in eigen land? Ook in ons kleine kikkerlandje zijn er veel mooie plekken te ontdekken. Ik zet alle voordelen van vakantie in eigen land voor je op een rij.

Weinig reistijd

Een vakantie naar Spanje kost je vaak veel reistijd. Met de auto ben je minimaal tien uur onderweg en als je met het vliegtuig reist, moet je zorgen dat je van tevoren op tijd aanwezig bent, je hebt een lange zit en vervolgens moet je nog op de plek van bestemming raken. Met een vakantie in eigen land ben je zo op de plek van bestemming, mits je buiten de spits reist.

Minder stress

De lange reis naar een vakantiebestemming is vaak erg stressvol. Je hebt weinig invloed op het verloop van de reis, waardoor de aankomsttijd voortdurend kan veranderen. Een vakantie in eigen land kent doorgaans minder reistijd, waardoor het makkelijker is om de touwtjes zelf in handen te houden.

Verrassing in eigen land

Wij Nederlanders vergeten vaak hoe mooi ons land eigenlijk is. Je denkt alles al te kennen, maar je bent waarschijnlijk nog lang niet overal geweest. Laat je verrassen door alle mooie natuur in Nederland en geniet van de onbekende plekken waar je nog niet eerder geweest bent. Ook Nederland heeft leuke vakantiebestemmingen voor iedereen.

Vakantie In Eigen Land

Goed weer

De laatste jaren wordt de zomer in Nederland steeds warmer. We hebben nog wel eens wat te klagen gehad over het weer, maar afgelopen zomers hebben we het prima getroffen. Laat jouw vakantie in eigen land niet tegenhouden door het weer!

Mooie accommodaties

Nederland biedt een groot aanbod aan mooie accommodaties voor vakantiegangers. Of je nu gaat voor een leuk vakantiepark of een gezellig appartement, in elke provincie zijn leuke stekjes te vinden voor een vakantie in eigen land.