Tentech overkappingen voor jouw outdoor-event

Overkapping Tentech

Zoek je de perfecte oplossing om een blijvende indruk achter te laten op de bezoekers van jouw festival of gasten van jouw outdoor-event? Een overkapping van Tentech is dan een uitstekende keuze. De overkappingen verrijken je festival, evenement of bedrijf, waardoor jouw gasten ook met slecht weer droog en comfortabel genieten. Lees snel verder over de voordelen en verschillende soorten overkappingen van Tentech.

Voordelen van Tentech overkappingen

Tentech is een vernieuwend ontwerp- en adviesbureau dat zich al ruim 20 jaar bezighoudt met de realisatie van grote overkappingen. Tentech houdt zich hierbij bezig met de schetsen en het ontwerp van een overkapping, en werkt nauw samen met partijen om de producten te realiseren. Dankzij de uitgebreide analyse, de jarenlange expertise en de nauwe samenwerking met de betrokken partijen zorgt Tentech altijd voor het beste resultaat.

Verschillende soorten overkappingen

Een overkapping die door Tentech gecreëerd wordt, kent enorm uiteenlopende toepassingen. De kern aandacht ligt op textiele architectuur, overkappingen voor industriële toepassingen en constructies voor evenementen en festivals. Voorbeelden hiervan zijn lichtgewicht overkappingen van luifels, atriums en stadia. Of het nu gaat om een dance event, Floriade of Volvo Ocean Race, Tentech weet voor ieder evenement de juiste overkappingen te realiseren.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer te weten komen over een Tentech overkapping? Neem dan contact op via onze website. Dit kan zowel met het contactformulier, via ons e-mailadres als telefonisch. Onze medewerkers staan je graag te woord voor een fraaie overkapping in je project.