Praktische en betaalbare zonwering dankzij ZONZ sunsails schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Ben je geïnteresseerd in een praktische manier om zonwering in je tuin aan te brengen, die daarnaast ook duurzaam en betaalbaar is? Kies dan voor een ZONZ sunsails schaduwdoek. Het handige doek hang je boven je tuin, zodat je prettig beschut van de schaduw geniet gedurende hete zomerse dagen. Het schaduwdoek zorgt niet alleen voor schaduw op elke plek in je tuin, ook filtert het de UV-straling. Lees meer over de voordelen van een schaduwdoek en de diverse beschikbare soorten.

Voordelen van een schaduwdoek

De schaduwdoek is in de afgelopen jaren aan een opmars bezig. Gezien de grote voordelen ten opzichte van traditionele zonwering is dit niet vreemd. Een schaduwdoek is namelijk niet alleen praktisch en duurzaam, maar ook betaalbaar. Bovendien is een schaduwdoek bestand tegen weer en wind en heeft het vrijwel geen onderhoud nodig. Eenmaal bevestigd geniet je meteen het hele jaar van een schaduwrijke tuin.

Diverse soorten schaduwdoeken

Een schaduwdoek is in diverse materialen, soorten en maten te bestellen. Dit zijn de meest voorkomende opties:

  • Schaduwdoek waterdoorlatend: een doek met minuscule gaatjes voor de regen, om een waterzak te voorkomen.
  • Zonnezeil: Dit waterdichte doek beschermt het beste tegen UV-straling.
  • Harmonicadoek/wavesail: Dit doek is voorzien van lamellen, dat gemakkelijk over staaldraden open en dicht schuift. Zo wissel je snel bij zon of schaduw.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer te weten komen over een schaduwdoek? Neem dan nu contact op via de website voor meer informatie over een zonnedoek in je tuin. Gebruik ons contactformulier, verzend een e-mail of neem telefonisch contact op met een van onze medewerkers.