Onbeperkt sushi in Utrecht bij FoodExplore

Sushi Utrecht FoodExplore

Heb je trek in de overheerlijke sushi Utrecht, maar daarnaast ook Chinees, Italiaans en Spaans? Bezoek dan het All you can eat restaurant FoodExplore waar je de keuze hebt uit meer dan 20 keukens van over de hele wereld. Zo proef je eerst een warme Chinese Pekingsoep om vervolgens een verse Spicy Tuna Roll te proberen. Kortom, kan je niet wachten om te genieten van sushi Utrecht? Bezoek dan nu het FoodExplore restaurant in The Wall langs de A2 in Utrecht.

Onbeperkt sushi, tapas, pizza, pasta of haring

Bij het restaurant FoodExplore gevestigd in The Wall heb je de keuze uit maar liefst 20 verschillende keukens onder één dak. Tijdens je bezoek wandel je langs verschillende kraampjes waar ter plekke het eten vers voor je wordt bereid. Zo bestel je verse sushi, overheerlijke pizza, smeuïge tapas, zoete poffertjes en Hollandse haring in één restaurant. Eten zoveel je maar wilt, waar je zin in hebt. Alle combinaties van diverse keukens zijn mogelijk. Bovendien hoef je niet hetzelfde te eten als je tafelgenoten, het is volledig aan jou.

Reserveer nu bij FoodExplore

Kun je niet wachten om de lekkerste sushi te proeven? Boek dan hier direct een tafel online. Tijdens het reserveren is het ook mogelijk om je persoonlijke voorkeuren door te geven, zoals een rustige plek bij het raam of een extra kinderstoel voor de allerkleinsten. Daarnaast is telefonisch bestellen uiteraard ook mogelijk. We verwelkomen je graag bij FoodExplore in The Wall!