Help! De vakantie is voorbij, opzoek naar leuke uitjes

Leuke Uitjes

De vakantie is voorbij, school gaat weer beginnen en iedereen moet weer aan het werk. Begin september is niet de meest geliefde periode van de meeste Nederlanders, maar niet getreurd. Ook als je weer in de schoolbanken zit of elke dag weer naar kantoor moet, zijn er nog genoeg momenten voor leuke uitjes. We zetten ze voor je op een rij!

Huur een huisje in het bos en ga offline.

Wanneer je denkt aan leuke uitjes, zie je waarschijnlijk gelijk toffe foto’s voor Instagram voor je. Toch is het ook goed om een keer een weekend offline te gaan. Huur een huisje in het bos of langs het strand samen met vrienden of vriendinnen, je partner of je familie en geef een weekend puur aandacht aan elkaar. Gezellig kletsen, spelletjes doen en koken. Misschien gaat er wel een nieuwe wereld voor je open.

Pak de eerste trein die aankomt op spoor 5

Kies een reispartner, een beginstation en een random spoor en laat een dobbelsteen bepalen hoeveel haltes jullie reizen. Misschien kom je ergens uit waar je nog nooit geweest bent en heb je de dag van je leven.

Met de Thalys naar Antwerpen

Met de Thalys ben je no time in Antwerpen of Parijs. Als je ’s ochtends vroeg vertrekt, heb je de hele dag de tijd om te winkelen, rond te lopen en te eten. Niets is zo leuk als een spontaan dagje weg!

Leuke Uitjes

Organiseer een etentje

Trommel een receptenboek op en stel een heerlijk diner samen. Kies voor een uitgebreid hoofdgerecht of stel een 6-gangen diner samen. Dek de tafel gezellig en nodig al je vrienden en vriendinnen uit. Zo heb je gegarandeerd een gezellige en smakelijke avond.